More

    Dva tjedna enogastro užitka na Putevima rovinjskih delicija

    Kategorije:

    Brodet od hobotnice i gambera s palentom, ovčji sir na žaru s umakom od tartufa i istarska maneštra s bobići i pancetom, samo su neka od domaćih istarskih jela u kojima će dva tjedna, od 1. do 15. listopada, moći uživati posjetitelji već tradicionalnih Puteva rovinjskih delicija.

    Enogastro priredbu Udruženje obrtnika Rovinj s Turističkom zajednicom i Maistrom, organizira 23. put. Gosti će za 20 eura moći birati riblji ili mesni meni od tri slijeda, s  predjelom, glavnim jelom i desertom, te čašom vina u sedam ugostiteljskih objekata Rovinjštine. To su restorani Dream, Brancin da Nino, Marina i Santa Roma, konobe Kantinon i Štorija te Ranch Fortuna. Organizatori preporučuju da se mjesta rezerviraju prije dolaska.

    Fotografije: Udruženje obrtnika Rovinj

    Pratite nas

    Najnovije

    POVEZANI ČLANCI

    Abeceda vina nastavak je škole Bakhova sina: ‘A’ je...

    Alkohol povećava želju, a smanjuje moć. To ne smiju zaboraviti ljubavnici, ali ni vinoljupci kojima povećava sve...

    Provjerite znanje o crnim vinima: 7. krug Vinskoga kviza...

    Jesu li crna i crvena dvije vinske boje, zna li se tko su roditelji plavca malog i...

    23 vina koja su nas u 2023. oduševila: Zlatno...

    Unikatno vino, posebne kompozicije, bez zadrške se nudi u čaši. Četiri velike sorte izraženog karaktera spojene su...

    Haiku s Hvara: Hvala

    Bože, fola ti! Bačve su pune vina.  Čekomo. Buru. Hvala Marinku Juriću s Hvara. Lijepo nam je zagrijao dušu, a...

    Studenti uz bok majstorima na ‘vatrometu’ crnih pinota

    Pamtit će Crni pinot 2011. požeškog Veleučilišta tridesetak ljubitelja ove sorte koji su se "namjerili" na dvadesetak...

    23 vina koja su nas u 2023. oduševila: Zero...

    Manzoni je dominantna sorta u prekrasnom jantarnom vinu Dražena Bedekovića iz Bedenice pokraj Svetog Ivana Zeline, a...