More

    Povrće s roštilja nije samo za vegetarijance…

    Svježoj paprici s roštilja, bila ona zelena, žuta ili crvena, pristajat će sauvignon, a tikvice i patliđani vole graševinu

     

    Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte sve novosti iz vinskog svijeta.
    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    Pratite nas

    Najnovije

    POVEZANI ČLANCI

    Vinea Gold otvorila vinoteku u Rijeci! Ima finih vina...

    Champagne, talijanske Sicilija, Toskana te Marche, španjolska Ribera del Duero, portugalska Vinho Verde, poznata po istoimenim svježim...

    100 najboljih vina Hrvatske! Ovih 25 predlaže sommelierka Lucija...

    Lucija Matijević magistra je kulturalnih studija i sommelierka treće razine. Ambasadorica je brenda Kvarner Wines. Za 100...

    Čekaj nas, mi ćemo sigurno doći, kao da su...

    Svaka je sorta na položaju Contarini dala dobro grožđe te 2016. Bilo je sunca, bile su i...

    100 najboljih vina Hrvatske! Ovih 25 predlaže sommelier Klaudio...

    Klaudio Jurčić četiri je puta pobijeđivao na prvenstvima sommeliera Hrvatske. Voditelj je opatijskog restorana Bevanda s iznimno...

    Kratka priča o pošipu! Malo je sorata kojima znamo...

    Korčulanski težak Marin Tomašić Barbaca, zvan Caparin, krčio je šumu u kanjonu Stiniva i naišao na samoniklu...

    100 najboljih vina Hrvatske: Prijedlog sommelierke Ines Matić Matešković

    Dr. sc. Ines Matić Matešković docentica je na Pravnom Fakultetu Sveučilišta u Rijeci i sommelierka. Ambasadorica je...