More

    Glas naroda: Luka Pernar osvojio je bocu najboljeg desertnog vina

    Savršeno Vino Savršenog Okusa Vrhunsko za svaku Pohvalu i Preporuku, biranim riječima s velikim početnim slovima opisao je Luka Pernar Traminac izborne berbe prosušenih bobica Iločkih podruma i tako osvojio bocu vina koje ga je oduševilo. Luku pozivamo da nam se javi elektronskom poštom na vinskiklu.hr@gmail.com kako bismo dogovorili predaju nagrade. Sigurni smo da će u pravom društvu uživati u ovom finom vinu.

    Čitateljskim izborom najboljeg desertnog vina završio je Glas naroda. Sutra ćemo podsjetiti koja su im vina nominirana za 100 najboljih u Hrvatskoj bila najdraža i po ostalim kategorijama, dakle među pjenušavima, bijelima, ružičastima, jantarnima, crvenima, odnosno crnima i desertnima.

    Naslovna fotografija: Lošinj Hotels & Villas

    Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte sve novosti iz vinskog svijeta.
    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    Pratite nas

    Najnovije

    POVEZANI ČLANCI

    Uspio spoj naslijepo! Pošip i rukatac vole se u...

    Dragocjeni mali vinari nerijetko proizvode prave vinske bisere, koji često ne ugledaju svijetlo velikih vinskih pozornica ili...

    Treći BregFest bit će 25. listopada u Laubi. Najavljuje...

    Pjenušci Bregovite Hrvatske 12. rujna u Pupitresu od 18.30 prva je radionica koja najavljuje Festival vina Bregovite...

    Fotoreportaža s BLAŽ-a! Međugorski Festival blatine i žilavke opet...

    Ljudi puno, ali ne i previše, ugođaj izvrstan, a vina odlična! Ništa novo, govori li se o...

    ‘R’ kao reserva i Rusija

    Reserva ili riserva španjolski su, talijanski i portugalski nazivi za kvalitetnije serije vina pojedinih vinarija, a koristi...

    Nedjeljni vinski haiku: Grijesi, vino i kiša

    Vino pijem da mi spere grijehe. Kiša padne, vrati ih... Nedjeljni (vin)haiku 59 Fotografija: Ali Abdul Rahman on Unsplash

    Mundus Vini: Belje, Kutjevo i Vina Matočec osvojili zlatne...

    Arome žutog i suhog voća, snažno tijelo, skladan okus i veliki potencijal odležavanja, zapisali su početkom rujna...