Ekologija, preciznost i karakter odlikuju sva vina Marina Markežića iz Momjana čija se vinarija prema obiteljskom nadimku zove Kabola. Marino je prvi hrvatski vinar koji se posvetio dugo maceriranim bijelim vinima i još je 2003. malvaziju odnjegovao u ukopanoj amfori. Poslije je na isti način, višemjesečnim namakanjem kožica bobica u vlastitom soku, ali ne u amfori nego u uobičajenim podrumskim “posudama”, napravio vino Malvazija Unica. Sad je na tržištu berba 2019. koja se pozlatila ove godine na ocjenjivanju utjecajnog britanskog časopisa Decanter. Proširio je i ponudu vina iz amfore pa tako radi i teran, a odnedavno i odličan, sasvim suhi muškat momjanski.
Na prošlogodišnjem ocjenjivanju Amber Wines u zagrebačkom hotelu Esplanade Malvazija Unica 2019. je među desecima jantarnih vina sa svih krajeva Hrvatske osvojila prvo mjesto. Kabola Malvazija amfora 2019. bila je drugoplasirana, a Muškat momjanski 2020. Amfora na trećem mjestu. Ima Kabola i klasična vina od uobičajenog istarskog sortimenta s pokojim “gostom” iz Francuske, a vinarija u obnovljenom tradicijskom imanju okruženom vinogradima jedna je od najljepšlih u Hrvatskoj.