More

    Ozren Kraljić pobjednik je 14. kruga Kviza o bojama vina

    Kategorije:

    Brzom preradom i bez prešanja može se dobiti i bijeli mošt od manje obojenih crnih sorti. Za sve ostale tu je ugljen za skidanje boje, pojasnio je Ozren Kraljić odgovor na deveto pitanje 14. kruga Vinskoga kviza posvećenog bojama vina.

    Devet je kvizaša odgovorilo točno na devet pitanja, a Ozrenovo pojašnjenje bilo je najpreciznije. Osvojio je besplatnu edukaciju u Školi vina Vinskoga kluba. Nagrada je vrijedna 50 eura, a o terminu ćemo se dogovoriti.

    Zbog velikih obaveza oko organizacije ocjenjivanja 100 najboljih vina Hrvatske Kviz neko vrijeme nećemo objavljivati. Čim “odradimo” najveći dio posla, vratit ćemo se s novim kvizaškim temama.

    Naslovna fotografija: Julia sd, Unsplash

    Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte sve novosti iz vinskog svijeta.
    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    Pratite nas

    Najnovije

    POVEZANI ČLANCI

    Wagyu: Black Bull Ranch nudi meso krava koje su...

    Stvarno su sretne, društvene, mazne i vole ljude, a na imanju uživaju i u glazbi... priča Siniša...

    U igri za 100 najboljih vina jantarnih je bilo...

    Kao da je svaki izbornik vina koja će na ocjenjivanje 100 najboljih u Hrvatskoj među maceriranima nominirao...

    Fina vina i prekrasne slike: Braća Benvenuti predstavila nove...

    U proljeće na tržište izlaze svježa vina, a često i odležana iz ranijih berbi. Braća Benvenuti iz...

    Za 100 najboljih vina nominirano je čak 91 bijelo....

    Da smo tražili samo 100 najboljih bijelih vina, gotovo bismo imali dovoljno nominacija. Ponovimo kako će među...

    Ne radi vinoteka? Ne radi vinarija? Vinomat radi!

    Nudi vina u butelji ili litrenoj boci, mineralnu vodu, čaše i otvarače za boce. Prima eure, novčanice...

    Svinjska rebra u rižotu, piletina u ‘juhi’ i škrleti...

    Potencijal najznačajnije moslavačke sorte u gastronomiji pokazali su u praksi organizatori priredbe ŠkrlotOvO u Ivanić-Gradu. Sljubili su...