More

  Qualis Protectus pomaže pri osiguranju, ali cijena police ne ‘raste’

  Kategorije:

  Osiguranje poljoprivrednih kultura, usjeva, vinograda i voćnjaka te mehanizacije, voznog parka, imovine pa i odgovornosti prema trećima nudi Qualis Protectus, brokerska kuća za posredovanje u osiguranju i reosiguranju. Njihov je posao pokretanje, predlaganje ili priprema za sklapanje ugovora u osiguranju.

  Photo by Pavel Neznanov on Unsplash

  Pomažu pri izvršavanju prava iz ugovora u osiguranju, a posebno pri rješavanju odštetnih zahtjeva naslovljenih na društvo za osiguranje. S obzirom da su brokerska kuća, samostalni su i nezavisni od bilo kojeg osiguravatelja. Bave se isključivo posredovanjem u osiguranju što jamči profesionalnost te znanje i iskustvo u analizi i procjeni rizika kao i u ugovaranju optimalnog pokrića za klijenta.

  Optimizacija postojeći ugovora

  Imaju pristup svim osigurateljima i reosigurateljima na domaćem i inozemnim tržištu, a ne zastupaju interese osiguravajućih kuća, nego svojih klijenata. Omogućuju im uštede na premiji osiguranja kroz optimizaciju postojećih ugovora o osiguranju, pružaju stručnu pomoć i savjetuju u procesu rješavanja odštetnih zahtjeva i ostvarenja prava klijenta iz sklopljenih ugovora o osiguranju, a mogu zadovoljiti i potrebe klijenta za specifičnim osigurateljnim pokrićima.

  Photo by Daniel Vogel on Unsplash

  Suradnja s njima omogućuje uštedu na vremenu i resursima, a usluge su za klijenta besplatne. Naplaćuju se od osiguravatelja. Sama suradnja počinje klijentovim, a to mogu biti fizičke i pravne osobe, potpisivanjem ovlaštenjem za obavljanje poslova distribucije u osiguranju i reosiguranju.

  Posebna ponuda za svakog klijenta

  Ono nam daje ovlasti da za klijenta napravimo analizu trenutnih pokrića, predložimo poboljšanja, izađemo na tržište osiguranja i/ili reosiguranja i izradimo prijedlog osigurateljnog pokrića koji je prilagođen potrebama upravo tog klijenta, kažu u brokerskoj kući za posredovanje u osiguranju i reosiguranju Qualis Protectus.

  Photo by Maja Petric on Unsplash

  Inzistiraju na dubljem upoznavanju klijenta, pokušavaju otkriti gdje je najizloženiji i koji dio rizika u svom poslovanju želi prenijeti na (re)osiguranje, a sve kako bi ga maksimalno zaštitili. Prijedlog poboljšanog osigurateljnog pokrića i kompletnu analizu dostavljamo klijentu, kao i prijedlog osiguratelja koji navedeno u najboljem omjeru nudi.

  Klijent bira osiguravatelja

  Naglašavamo da je naš savjet savjet struke, ali isto tako da klijent zadržava pravo odabira osiguratelja. Naš je posao u tom slučaju da kod odabranog osiguratelja ishodimo predložena pokrića, objašnjavaju. Podrobnije informacije i kontakti su na internetskoj stranici www.qualis-protectus.hr.

  Naslovna fotografija: Photo by eric menglier on Unsplash

  Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte sve novosti iz vinskog svijeta.
  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Pratite nas

  Najnovije

  POVEZANI ČLANCI

  Wagyu: Black Bull Ranch nudi meso krava koje su...

  Stvarno su sretne, društvene, mazne i vole ljude, a na imanju uživaju i u glazbi... priča Siniša...

  U igri za 100 najboljih vina jantarnih je bilo...

  Kao da je svaki izbornik vina koja će na ocjenjivanje 100 najboljih u Hrvatskoj među maceriranima nominirao...

  Fina vina i prekrasne slike: Braća Benvenuti predstavila nove...

  U proljeće na tržište izlaze svježa vina, a često i odležana iz ranijih berbi. Braća Benvenuti iz...

  Za 100 najboljih vina nominirano je čak 91 bijelo....

  Da smo tražili samo 100 najboljih bijelih vina, gotovo bismo imali dovoljno nominacija. Ponovimo kako će među...

  Ne radi vinoteka? Ne radi vinarija? Vinomat radi!

  Nudi vina u butelji ili litrenoj boci, mineralnu vodu, čaše i otvarače za boce. Prima eure, novčanice...

  Svinjska rebra u rižotu, piletina u ‘juhi’ i škrleti...

  Potencijal najznačajnije moslavačke sorte u gastronomiji pokazali su u praksi organizatori priredbe ŠkrlotOvO u Ivanić-Gradu. Sljubili su...