More

    Šest je dana do Martinja. Riješite kviz o vinskim svecima i osvojite Školu vina

    Kategorije:

    Zašto je rimski vojnik postao zaštitnik vinara? Koji je obred osnova rituala pri krštenju mošta? Ima li vino i sveticu? To treba znati, a i još ponešto, želi li se dobro riješiti 5. krug Vinskoga kviza.

    Nagrada pobjedniku je besplatna edukacija u Školi vina koju Vinski klub organizira u zagrebačkom Bistrou Točkica. Vrijedi 50 eura. Riječ je o veselom i poučnom druženju uz ponajbolja hrvatska vina.

    Na najboljim se vinima uči u Školici koju Vinski klub organizira u bistrou Točkica

    Kviz se može rješavati do utorka, 7. studenog. U srijedu ćemo objaviti točne odgovore, a u nedjelju, 12. studenoga, i pobjednika 5. kruga Vinskoga kviza. U dosadašnja četiri pobijedile su dame.

    Dečki, vrijeme je za vas. Kviz se može riješiti ovdje.

    Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte sve novosti iz vinskog svijeta.
    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    Pratite nas

    Najnovije

    POVEZANI ČLANCI

    Uspio spoj naslijepo! Pošip i rukatac vole se u...

    Dragocjeni mali vinari nerijetko proizvode prave vinske bisere, koji često ne ugledaju svijetlo velikih vinskih pozornica ili...

    Treći BregFest bit će 25. listopada u Laubi. Najavljuje...

    Pjenušci Bregovite Hrvatske 12. rujna u Pupitresu od 18.30 prva je radionica koja najavljuje Festival vina Bregovite...

    Fotoreportaža s BLAŽ-a! Međugorski Festival blatine i žilavke opet...

    Ljudi puno, ali ne i previše, ugođaj izvrstan, a vina odlična! Ništa novo, govori li se o...

    ‘R’ kao reserva i Rusija

    Reserva ili riserva španjolski su, talijanski i portugalski nazivi za kvalitetnije serije vina pojedinih vinarija, a koristi...

    Nedjeljni vinski haiku: Grijesi, vino i kiša

    Vino pijem da mi spere grijehe. Kiša padne, vrati ih... Nedjeljni (vin)haiku 59 Fotografija: Ali Abdul Rahman on Unsplash

    Mundus Vini: Belje, Kutjevo i Vina Matočec osvojili zlatne...

    Arome žutog i suhog voća, snažno tijelo, skladan okus i veliki potencijal odležavanja, zapisali su početkom rujna...